Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

19 Μαΐ 2009

Φοβικά Ανθρωπάκια...Η Γρίπη των Χοίρων

(Αναδημοσίευση από το μπλογκ της ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ. - Σχόλιο της Ρόζας Μηνακούλη)

Σε διάστημα πέντε περίπου εβδομάδων από τότε που ήρθε στην επικαιρότητα η γρίπη των χοίρων, η ζήτηση του χοιρινού κρέατος μειώθηκε κατά 50%. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αποφάνθηκε ότι το χοιρινό κρέας δεν αποτελεί πηγή μόλυνσης όταν εκτελούνται οι κανόνες υγιεινής. Ο δε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, υπογράμμισε ότι οι πολίτες δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο αφού τα χοιρινά κρέατα που καταναλώνονται στην Ελλάδα είναι, είτε ντόπιας παραγωγής, είτε ευρωπαϊκής προέλευσης και δεν έχουν καμιά σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης προσέθεσε ότι μέχρι σήμερα στη χώρα μας δεν είχαμε κανένα, μα κανένα κρούσμα. Καθησυχαστικές είναι και οι δηλώσεις της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, οι οποίες διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από την κατανάλωση ελληνικού χοιρινού κρέατος, δεδομένου ότι στα εκτροφεία των χοίρων πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι και επιπλέον δεν έχει εντοπιστεί ο νέος ιός της γρίπης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Έτσι εμείς, τα φοβικά ανθρωπάκια που φοβόμαστε τόσο πολύ για τη ζωούλα μας, μπορούμε να καταβροχθίσουμε άφοβα και άπονα τις υπέροχες γουρουνομπουκιές μας. Εμείς νάμαστε καλά και τσιμέντο να γίνουν οι ζωές των άλλων ζώων, τα οποία εξακολουθούμε, στο σωτήριο έτος 2009, να τα σφάζουμε, να τα γδέρνουμε, να τα βασανίζουμε, να τα...να τα...
Η τωρινή νέα γρίπη λέγεται ότι ξεκίνησε από μια φάρμα στη LA GLORIA του Μεξικού, τη μεγαλύτερη ίσως φάρμα στον κόσμο. Στην τεράστια αυτή έκταση που αποπνέει εμετική μπόχα και είναι περιφραγμένη με ηλεκτροφόρα σύρματα, δεν επιτρέπεται για το καλό των χοίρων να μπει κανένας. Μόνοι επισκέπτες, η κτηνωδία και ο θάνατος! Λένε ότι η μυρωδιά οφείλεται στα περιττώματα των ζώων και στα νεκρά γουρούνια που ρίχνονται σε ειδικές δεξαμενές όπου βιοδιασπώνται τα πτώματά τους. Επίσης, λένε ότι τα ζωντανά γουρούνια τρώνε τα νεκρά γουρούνια. Κανείς βέβαια δε μπορεί να τα επιβεβαιώσει όλα αυτά. Το γνωρίζουν μόνο οι εκατομμύρια μύγες που συγκεντρώνονται στην περιοχή και μεταφέρουν στους ανθρώπους ό,τι αποβάλλουν οι χοίροι. Έτσι, μπορεί κανείς να μη μπορεί να επιβεβαιώσει τι γίνεται στη φάρμα LA GLORIA, όμως ξέρουμε όλοι πλέον πολύ καλά τι συμβαίνει σ’αυτά τα κολαστήρια όπου τα ζώα ατάκτως ερριμμένα στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο, ποδοπατιούνται, δαγκώνονται. Ζουν μέσα στη βρώμα των περιττωμάτων τους και στα αίματα των τραυματισμένων και νεκρών ζώων. Αγριάνθρωποι αρπάζουν τα μικρά τους, τα ευνουχίζουν χωρίς αναισθητικό, τα ακρωτηριάζουν, αδιαφορώντας για τον πόνο τους, τα ουρλιαχτά τους, το θάνατό τους.

Τα φοβικά ανθρωπάκια πεθαίνουν
Τα ζώα ψοφούν...

ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Ρόζα Μηνακούλη
Για τον ΠΟΦΥΖΩ

Πληροφορίες από ημερήσιο τύπο και δελτία ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: