Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

28 Μαΐ 2010

Νέα θηριωδία σε γαλακτοπαραγωγική μονάδαΗ οργάνωση Mercy For Animals επανέρχεται με νέο αποκαλυπτικό βίντεο κακοποίησης αγελάδων και μοσχαριών σε γαλακτοπαραγωγική μονάδα στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Τα στιγμιότυπα που καταγράφηκαν με κρυφή κάμερα, αφήνουν άφωνο και τον πιο υποψιασμένο. Εργάτες που χτυπούν με μπουνιές στο κεφάλι νεαρά μοσχάρια, τα ρίχνουν με βία στο έδαφος και τα τραβούν από τα αυτιά. Χτυπούν με τσουγκράνες τις αγελάδες στο πρόσωπο, στα πόδια και στο στομάχι -μερικές δέχονται μέχρι και 40 χτυπήματα στο κεφάλι. Στρίβουν τις ουρές των αγελάδων μέχρι να σπάσει το κόκκαλό τους. Και μετά από όλα αυτά, καμαρώνουν και περηφανεύονται που κακοποιούν αυτά τα ζώα μέχρι θανάτου.

Πριν σκεφτείτε ότι αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν στην Ελλάδα, σκεφτείτε ξανά. Τα ζώα εκτροφής υπόκεινται σε βασανισμούς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και αυτό θεωρείται κατάσταση ρουτίνας στην παραγωγή κρέατος και γάλακτος. ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΙΖΕΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΟΠΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ. ΞΥΠΝΑΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: