Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

22 Ιουν 2007

Αντισπισισμός στα ζώα 1


Η ιστορία του Τομ και του DJ είναι μία ιστορία για την ευφυία των ζώων. Είναι μία ιστορία που αποδεικνύει πως τα ζώα έχουν την ικανότητα να τα βρίσκουν μεταξύ τους πολύ καλύτερα από ότι οι άνθρωποι, και πως εκτιμούν τις φιλίες τους και χαίρονται τη ζωή όπως ακριβώς κι εμείς. Είναι η ιστορία για ζώα που αν και ανήκουν σε διαφορετικά είδη, παίζουν μεταξύ τους, επινοούν παιχνίδια για να διασκεδάσουν και το πιο σημαντικό, το κάνουν χωρίς καμία ανάμειξη από ανθρώπους.

Η Peggy Couey τηςφάρμας Dragonwood -που λειτουργεί ως καταφύγιο για γουρούνια - έγραψε " Σήμερα κατάφερα να βγάλω φωτογραφία το γατάκι μου τον Τομ και τον αδερφό του Jerry ενώ πηδούσαν πάνω στον DJ, ένα από τα γουρούνια που φιλοξενούμε. Αυτό το παιχνιδάκι τους γίνεται κάθε μέρα και το λατρεύουν και οι δύο. Ο Τομ ανεβαίνει στη ράχη του γουρουνιού και μόλις το γουρούνι ξεκινάει τη καθιερωμένη τους βόλτα, ο γατούλης ξαπλώνει αναπαυτικά και το απολαμβάνει!"

Αυτή η ιστορία συνεχίζεται χρόνια τώρα - πλέον δεν είναι μωρά - ούτε ο γατούλης ούτε το γουρουνάκι.
Τα δύο γατάκια βρέθηκαν πεταμένα στο δρόμο και η Peggy τα μάζεψε και τα έφερε στη φάρμα, όπου μεγάλωσαν μαζί με τα γουρουνάκια. Κοιμούνται στον αχυρώνα ακουμπώντας πάνω στους αγαπημένους τους "γίγαντες". Τα γουρούνια είναι πολύ προσεκτικά και δεν έχουν πατήσει ποτέ κανένα γατάκι αν και δεν τους ενδιαφέρει αν θα πατήσουν την Peggy !

visit the pigs at www.9sites.com

Ο Τομ και ο DJ δημιούργησαν μία σχέση βασισμένη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη, κάτι που οι άνθρωποι πρέπει να μάθουμε να κάνουμε όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και μετα υπόλοιπα είδη με τα οποία μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη . Όταν μάθουμε να κοιτούμε τα ζώα ως αδέρφια μας, μόνο τότε θα μάθουμε πως να έχουμε μέσα μας αληθινή και διαρκή ειρήνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: