Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

9 Σεπ 2008

Τα ασπρα κολλάρα και η σύντομη ζωή των κουταβιών


Δυστύχώς τα κουτάβια που γεννήθηκαν στην παράνομη χωματερή ( σταθμό μεταφόρτωσης τον λένε οι δημαρχαίοι), δεν γλύτωσαν από τα όρνεα του Γκολφ.
Δεν είχαν περάσει ούτε δυό ώρες από την ανάρτηση του βίντεο για την υιοθεσία τους και ούτε 48 ώρες από τότε που αποφάσισαν να εξεύρευνήσουν το κόσμο και να βγούν από τη φωλιά τους που ήταν μέσα στη χωματερή, δεν ήταν καλά-καλά ούτε 20 ημερών, δεν γνώριζαν όμως για τα άσπρα κολλάρα...,
Σήμερα και μετά από ενδιαφέρον που έδειξαν φίλοι του Κανέλλου να τα πάρουν σπίτι τους, πήγαμε από εκεί και βρήκαμε τη μάνα τους να κλαίει και τα κουτάβια να λείπουν.

Όταν ρώτήσαμε τους εργαζόμενους στο Γκολφ Γλυφάδας τι έγιναν τα κουτάβια, μας είπαν μια εκδοχή ότι η Β. Σπηλιωπούλου μέλος γκολφ Γλυφάδας, τα πήρε για να τα στείλει στη Λάρισσα και ότι σκοπεύει να πάρει και τη μανα τους να της τραβήξει το γάλα και να τη στειρώσει.
Απευθυνθήκαμε στα γραφεία του γκολφ, και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί με τη Β. Σπηλιωπούλου, παρουσία μας, ακούσαμε τη δεύτερη εκδοχή από την ίδια ότι πήρε τα κουτάβια για να τα εμβολιάσει, είναι γνωστό και στον αδαή , ότι ο εμβολιασμός των κουταβιών για να έχει αποτέλεσμα γίνεται μετά τις 45 μέρες από τη γέννηση τους.
Από την ίδια και μέσω της ομοσπονδίας του Γκολφ, μάθαμε ότι για τα κουτάβια και τη «τύχη» έχει τη συναίνεση του Κώστα Καραγιάννη διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Γκολφ Γλυφάδας.

Σε τηελεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Κ. Καραγιάννη, βεβαίωσε ότι τα πήρε η Β. Σπηλιωπούλου και ότι δεν ευθύνεται το Γκολφ, η Δημοτική επιχείρηση και κατ΄επέκταση ο Δήμος Γλυφάδας.
Τελικά φτάσαμε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για να κατατεθεί μήνυση για αρπαγή, βασανισμο με το βαίαιο απογαλακτισμό τους και απομάκρυνση από την μητέρα τους και πιθανή θανάτωση των κουτάβιων, αφού δεν μπορούσε κανείς να αποδείξει ότι τα κουτάβια είναι κάπου ασφαλή και ζωντανά.

Εκεί ακούσαμε και τη τρίτη εκδοχή της εν λόγω κυρίας...την οποία μας μετέφεραν οι αστυνομικοί μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί της. Τα κουτάβια διοχετεύτηκαν σε συνεννόηση με τους υπέυθυνους του Γκολφ Γλυφάδας, σε διάφορα σπίτια στη Γλυφάδα μεσα σε λιγότερο από 24 ώρες, η εν λόγω κυρία ισχυρίστηκε ότι βρέθηκαν 10 σπίτια να υιοθετήσουν τα κουτάβια, αρνήθηκε να τα επιστρέψει και αρνηθηκε το αυτονόητο που ορίζει ο νόμος για τα αδέσποτα, να πει με ποια διακαιοδοσία πήρε τα κουτάβια και με ποιες διαδικασίες αυτά υιοθετήθηκαν;

Για εμάς έχουν θανατωθεί, μέχρι να επιστραφούν στη μητέρα τους ή την απόδειξη της ύπαρξης τους σε μια από τις τρεις εκδοχές της Β. Σπηλιοπούλου, είναι στη Λαρισσα και που, είναι στο γιατρό για εμβόλια και σε ποιόν, έχουν υιοθετηθεί σε σπίτια, και πώς με ποιά διακιοδοσία η εν λόγω κυρία και παρά τα όσα αντίθετα ισχύουν από το νόμο περί αδέσποτων προχώτησε σε «υιοθεσίες» των κουταβιών;

Να σημειωθεί ότι το γήπεδο γκολφ σύμφωνα με την Νομαρχία είναι δασική έκταση και άλσος άρα παράνομα κλεισμένο από την ελεύθερη κοινοτική χρήση και ο σταθμός μεταφόρτωσης (χωματερή) βρίσκεται σε δασική έκταση και στην ευθεία του αεροδιαδρόμου του Ελληνικού κάτι που απαγορεύεται και το γκολφ θεωρείται δημοτικός άλσος αν και πρόκειται για καταπάτηση του Δήμου Γλυφάδας στη δασική έκταση όπως έχουν κάνει και διάφοροι άλλοι στην περιοχη (καλόγριες κλπ).

Κάποιοι απο skiloloi

Δεν υπάρχουν σχόλια: