Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

27 Ιουν 2007

Φέρτε Πίσω τον Κανέλο


Πληροφορηθήκαμε την μεταφορά του σ. Κανελού στον χωρο που λειτουργεί ο δήμος στο Μαρκόπουλο για τα ζωα.

Κάποιος τον πήγε εκει φαίνεται για ευθανασία.

Όποιος τον μετέφερε δεν αφησε στοιχεία αφού αυτή η πραξη θα δημιουργουσε οργη σε πολλούς. Έτσι αρνιούνται τώρα να τον επιστρέψουν.

Απαιτούμε τον σεβάσμο της επιθυμίας του συντροφου μας να ζησει αφού δεν έχει εκφράσει διαφορετική και την αμεση επιστροφη του στους ανθρωπους που τον φροντιζουν και θέλουν να τον φροντίζουν προκειμενου να ζησει ώσπου να πεθανει εκεί στους χωρους που αγαπησε και τον αγαπήσαν, στους χώρους που προστάτευε τόσα χρόνια.

Στον σ. Κανέλο του χρωστάμε να πεθάνει με αξιοπρέπεια που την κέρδισε με τους αγώνες του και όπως εζησε, στα χέρια των συντρόφων του και συναγωνιστών του και όχι του μπόγια.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

απο το ΕΜΠ να φροντίσει άμεσα για την τιμητική αποκατάσταση του σκύλου συντροφιάς Κανέλου (κατά τον νόμο) ιδιοκτησίας του ΕΜΠ (αν και το αρνείται ψευδώς και παράνομα) την άμεση επιστροφή του στον χώρο που κατοικούσε άνω της δεκαετίας, την παροχή προς αυτόν από το ΕΜΠ κάθε ιατροφαρμακευτικής αγωγής, περίθαλψης, διατροφής, καθαριότητας και όποιο άλλο μέτρο απαιτείται με κορυφαίο και απαράβατο όρο πάντοτε τη προστασία στο δικαίωμα στη ζωή του σκύλου Κανέλου.

Να εγκριθεί άμεσα συγκεκριμμένο πρόγραμμα σίτισης, περίθαλψης, στέγασης, συντροφιάς, και να συγκροτηθεί ομάδα εργασίας που θα αποτελείται απαραίτητα από εργαζόμενους στο ΕΜΠ, από φοιτητές και τους φίλους του σκύλου Κανέλου με σαφείς υποχρεώσεις και ευθύνες ώστε να εξασφαλίζεται η ευζωία του σκύλου Κανέλου.

Υπογραφές συγκεντρώνονται στα παρακάτω e-mail
skiloloi@gmail.com
grasshpr79@yahoo.gr
Περισσότερες πληροφορίες
http://kanelos.blogspot.com/




Ενα τραγουδι για το συντροφο Κανελο

Δεν υπάρχουν σχόλια: